Loading...

 Költségmegtakarítás

Az A-SAFE termékek használata jelentős költségmegtakarítást eredményez azáltal, hogy nem szükséges javítani, nem okoz kárt az aljzatban és a járművekben sem.

 Memaplex ™ - Nem műanyag

A termékek, az A-SAFE által kifejlesztett műanyagból készülnek, amelyek nyolc féle alapanyag felhasználásával, háromrétegű kialakításával megfelelő erőt, rugalmasságot és védelmet nyújtanak. https://www.youtube.com/watch?v=ObTEmEBlPxg

 Abszorpció

Ütközést követően, minden energia szétoszlik a korlátokon ahelyett, hogy az rögzítésekben összpontosulna, így – a fém korlátokkal szemben- az aljzat károsodása elkerülhető. 

 Kisebb aljzatkár

A rugalmas korlátok elnyelik a becsapódási energiát, ezért nem károsítják az aljzatot, ami drámaian csökkenti a javítási költségeket.

 Védett rögzítések

A dübelek a talpba vannak süllyesztve, így ütközés során nem sérülnek a kerekek.

 Memória

A speciális Memaplex™ anyag ütközést követően visszaalakul az eredeti állapotába.

 Mozgó elemek

A termékek egyes elemei mozognak, ami segít az ütközések során a csökkenteni, elkerülni a súrlódást. 

 Moduláris

Az A-SAFE elemek modulárisan összekacsolhatók, így részelemek is cserélhetők, átépíthetők ha szükség van rá. https://www.youtube.com/watch?v=7eer7XcAFzg&t=1s

 Higiénia

Az élelmiszeriparban is alkalmazható, a szabványokban előírt tisztítási módszereknek ellenáll. Az A-SAFE iFlex termékeinek nincs behatolási pontja.

Festékmentes

Ütközést követően - a fém ütközőkkel ellentétben - nem szükséges újrafesteni, mert a termék anyagában színezettek, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez.

 Teszt

Az A-SAFE termékei megfelelnek az összes szabványnak és előírásnak, amelyeket a TÜV által bevizsgált eszközökkel tesztelnek.

 Zöld szemlélet

Az A-SAFE termékek élettartamukat tekintve sokkal kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek, mint bármilyen más ütközésvédelmi rendszer.